Gitarijada ili zvuci trube sa Timoka? Mokranjčevi dani ili Dani Zorana Radmilovića? Etno festival u Kladovu ili Molitva pod Midžorom u Knjaževcu?

Na tradiciji kulturnog nasleđa u istočnoj Srbiji nastao je veliki broj manifestacija, a duh modernog vremena stvorio je programe za novi milenijum. One povezuju ljude, čuvaju istoriju, neguju kulturu i osećaj identiteta.

U cilju promocije manifestacija kao turističkih potencijala, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS, u okviru regionalne turističke web platforme Visit East Serbia, pokrenula je konkurs za TOP 5 manifestacija istočne Srbije.

Podelite i Vi vaše mišljenje, glasajte za vaše omiljene manifestacije na facebook strani Visit East Serbia: https://web.facebook.com/visiteastserbia

Učesnike očekuju i lepe nagrade.

Istočna Srbija je po mnogo čemu jedinstvena: prelepa priroda, domaća kuhinja, kulturno nasleđe... Spoj lepote i kvaliteta pretočen je u regionalni brend istočne Srbije. Mnoštvo proizvoda i usluga učiniće vaš boravak ovde nezaboravnim. Zapamtite i potražite "Balcanica Superior"

Više informacija na www.balcanicasuperior.rs

Strana 1 od 2

raris logo

Trg oslobođenja bb; 19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

office@visiteastserbia.rs

 

Portal VisitEastSerbia razvio je RARIS u saradnji sa turističkim organizacijama regiona