fbpx
Istočna Srbija na sajmu turizma u Krajovi

U Krajovi, Rumunija se od 8. do 10. marta održava medjunarodni sajam turizma. Ove godine, u okviru regionalne turističke veb platforme Visit East Serbia, pripremili smo veliku prezentaciju našeg regiona.

Zajednički će se predstaviti 8 sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije Balcanica Superior (hotel Albo, Timomed, Adonis, Etno selo Gostoljublje, Župan apartmani, Frutimo, Vinarije Raj  i Matalj, Atrijum apartmani, Pivnica “C'est La Vie” i hotel Stara planina; Turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca; kao i Felix Romuliana i Lepenski Vir.

Ovogodišnji nastup je dugo pripreman i biće kombinacija savremenih digitalnih načina promocije (web, foto, video, društvene mreže) sa tradicionalnim metodama (nagradne igre, prezentacije, B2B susreti, brošure, plakati).

Daniela Stevanović dobitnica vikenda za dvoje u Sokobanji

U čistom vazduhu sa Ozrena, cvrkutu ptica pored vodopada Ripaljka i šetnji mističnom Lepterijom uživaće Daniela Stevanović koja je na našoj facebook strani osvojila vikend za dvoje u Sokobanji.

Više informacija na www.facebook.com/visiteastserbia

OSVOJITE VIKEND ZA DVOJE U SOKOBANJI! :)

Osvojite vikend za dvoje u Sokobanji uz par klika na našoj facebook strani:  http://skr.rs/CGf

Uživajte u izvanrednom prirodnom ambijentu Sokobanje gde se susreću šumovito podnožje planine Ozren i uvek bistra reka Moravica, uz udoban smeštaj hotela Moravica.

 

 Dragana Pušica pobednica FOTO konkursa "Istočna Srbija - Avantura"!

U okviru Foto konkursa "Istočna Srbija – Avantura" posetioci facebook strane Visit East Serbia birali su najlepše fotografije avanture istočne Srbije.

Foto konkurs se realizovao u II kruga. Izbor najbolju od 20 finalnih fotografija iz II kruga videlo je preko 11.000 ljudi, a u glasanju je učestvovalo preko 4.000 posetilaca facebook strane Visit East Serbia.

Fotografija sa najviše glasova, 1.955, je  fotografija izvora Crnog Timoka u Krivom Viru, autora Dragane Pušice iz Bora. Pogledajte ostale fotografije na http://skr.rs/CsN

Strana 1 od 3

raris logo

Trg oslobođenja bb; 19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

office@visiteastserbia.rs

 

Portal VisitEastSerbia razvio je RARIS u saradnji sa turističkim organizacijama regiona